Hoppa till sidans innehåll

Nya klubbkläder

02 APR 2018 18:46
  • Uppdaterad: 17 SEP 2018 19:57

Design
Produktlista

I samarbete med Original.se öppnar vi webshopen för försäljning av klubbkläder 9-22 april. I webshopen finns löpar/orienterings/cykel- och skidkläder i Ålems OK:s design. Bifogat finns en jpeg-fil med designen på kläderna samt en artikellista i pdf-format. Vill du titta på/läsa mer om artiklarna kan du surfa in på www.original.se. Klubben lämnar rabatt på listpriset hos Original med 40% för seniorer och 60% för juniorer.
Mejl om inloggningsuppgifter i shopen kommer när webshopen öppnar!

 Under försäljningstiden finns delar av sortimentet på plats i Långehäll. Observera att det är begränsat med provplagg, medlemmar som köpte kläder förra gången kan med fördel plocka med sig och visa sortimentet på tisdagskvällar. Finns inte plagget du vill prova, skicka ett sms till Anna Nyström 0730-581056 med vilket plagg och storlek det gäller så skickar leverantören det från sitt provlager om det finns tillgängligt. Kan du inte komma på tisdagskvällar (eller har egen nyckel till klubbstugan) får du försöka komma i kontakt med andra medlemmar som kan hjälpa till att öppna stugan för provning.

Viktig info! – Ingen ångerrätt gäller för köparen eftersom avtalet för webshopen är skrivet mellan Ålems OK och Original.se
(undantaget felleverans eller felaktigt plagg).

Köparen betalar beställningen direkt till Original.se i webshopen genom Klarna (faktura, direktbetalning eller kortköp). Alla beställningar levereras ca 5 veckor efter webshopen har stängt.
Med anledning av att Ålems OK fyller 80 år under 2018 kommer vi, efter webshopen har stängt, att lansera en jubileums-T-shirt och en jubileums-buff (tube) som ska finnas för köp direkt hos klubben under året. De som beställer kläder från web-shopen kommer som bonus att få välja något av dessa plagg gratis.

 Vänliga hälsningar,

Anna Nyström
Kassör i Ålems OK

Skribent: Peter Joelsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ålems OK - Orientering
Anna Nyström, Knapegårdsgatan 1
39593 Rockneby

Besöksadress:
Långehäll
38430 Blomstermåla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

 

 

 ICA M-ÅS

 

 

 

 

 Ålem Energi